ÄR DET NÅGON SKILLNAD PÅ THAIMASSAGE I GÖTEBORG JÄMFÖRT MED STOCKHOLM?

När det gäller thaimassage i Göteborg, så är detta en stad som erbjuder mycket av dessa nöjen och sköna massagestunder. Thaimassage i Stockholm är dock den stad som har flest salonger som erbjuder thaimassage i form av fotmassage, rygg och nackmassage samt helkroppsmassage. De flesta thaimassage salonger i Göteborg har samma utbud, som i Stockholm. Inte heller priset varierar mycket från de olika städerna. Priset för olika former av thaimassage är nästan samma var du än väljer att få din thaimassage.

Detta kan då påverka de olika salongerna på olika sätt. I och med att priset för en thaimassage i Stockholm har samma pris som en thaimassage i Göteborg, så kan det bli svårt för de salonger som drivs i Stockholm att gå med samma vinst som i Göteborg. I och med de höga hyresnivåerna i Stockholm så har thaimassage i Stockholm svårare att klara sina hyreskostnader än vad salongerna för thaimassage i Göteborg har. Detta har lett till vissa drastiska åtgärder från vissa av de salonger som från början bara erbjöd vanlig thaimassage i originalform. Detta kan även ses i salonger för thaimassage i Göteborg, då priserna för hyra av lokaler för verksamhet i Göteborg även där kan vara påfrestande för en mindre verksamhet.

En del av salongerna för thaimassage i Stockholm och Göteborg erbjuder tvivelaktiga tjänster

För att klara sitt uppehälle och sina hyror samt de löner som eventuellt ska betalas så har en del av salongerna som erbjuder thaimassage i Göteborg och Stockholm, sedan länge börjat erbjuda, enligt vår moraliska oskrivna lag, tvivelaktiga tjänster. Detta kanske är mest utbrett i Stockholm, men finns definitivt i stor utsträckning även inom thaimassagen i Göteborg. De tjänster som öppet erbjuds är tantra massage och tantra soap massage som är en typ av massage där både du och massösen är nakna. Denna massage går ut på att kroppen kletas in med tvålskum vilket sedan massösen använder som gelé när hon glider och gnider sin kropp över din. Denna massageform har även fått manliga massörer och uppskattas även av många kvinnor.

Dessa olika typer av massage som tillkommit i de salonger som tidigare bara erbjöd traditionell thaimassage är naturligtvis dyrare, och bidrar till att de salonger för thaimassage i Stockholm och Göteborg annars skulle få stänga på grund av för högt hyrestryck. Egentligen är det inte mycket enligt svensk lag som är tvivelaktigt med dessa tjänster, som faktiskt fortfarande är lagliga, då det inte anses vara sex som erbjuds då ingen ejakulation ingår i behandlingen. Hur det än är så tycker många att detta är horribelt och skriker ut sin klagan högt och ljudligt. Andra som vet hur vanlig traditionell thaimassage fungerar i de länder som de kommer ifrån, förstår genast vad detta är och har inga som helst problem med det.

Detta är priserna för olika thaimassage som erbjuds i Stockholm och Göteborg

När det gäller traditionell thaimassage i Stockholm som även kallas Chaloi Sak på thailändska är runt 200-300 för 30 minuter och mellan 300+400 kronor för en hel timma. I Göteborg är det i stort sett samma priser, men det kan vara så att thaimassage i Göteborg i genomsnitt ligger cirka 50 kronor under priserna i Stockholm. Vi brukar använda Massagepriser.com för att hitta priser för thaimassage i Göteborg och thaimassage i Stockholm.

När det gäller de speciella sorterna av sensuella massagetyper som smugit sig in i thaimassagens salonger så finns det egentligen inga direkt fast priser på denna typ av behandling, utan det varierar väldigt mycket från salong till salong. Ska vi nämna någon form av genomsnittspris så kan exempelvis en Body Tantra Nuru Soap massage kosta mellan 600-1000 kronor för 30 minuter, och för en timma kan du få betala mellan 1000 till 2000 kronor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *